Βραβεία & Πιστοποιήσεις ISO

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO


1) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 9001: 2008.
2) Η FREZYDERM έχει αξιολογηθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance Limited και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ακόλουθου προτύπου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: BS EN ISO 22000:2005. 
3) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 13485:2012. Απόφαση ΔΥ8δ/1348.
4) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί απο τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής: BS EN ISO 22716: 2007ΒΡΑΒΕΙΑ

H FREZYDERM έχει βραβευθεί 3 φορές από αναγωρισμένους φορείς για την εταιρική της παρουσία και επίδοση.

- Για το 2016 η FREZYDERM αναδείχθηκε ως το κορυφαίο Superbrand με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Προσωπικής Περιποίησης.
- Το 2017 έλαβε ακόμη μια τιμητική διάκριση στο θεσμό «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», όπου βραβεύτηκε στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS».
- Οι κ.κ. Ιωάννης και Ευθύμιος Αναστασίου, έλαβαν το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ 2017 που διοργανώνει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

   

-
Το 2018 βραβεύτηκε για 2η φορά στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS» στο θεσμό «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας


-
το 2019, Η FREZYDERM αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.
 

Η FREZYDERM βραβεύθηκε στον διαγωνισμό Best In Pharmacy 2019 ο οποίος διοργανώνεται από την Boussias Communications και τoν Φαρμακευτικό Κόσμο με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις των προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το Φαρμακείο.

- Τα αντηλιακά Active Sun Screen κέρδισαν το GOLD βραβείο στην κατηγορία "Καινοτόμο προϊόν / Καλλυντικά"
- Τα ρινικά εκνεφώματα Nazal Cleaner κέρδισαν το SILVER βραβείο στην κατηγορία "Καινοτόμο προϊόν / Ιατροτεχνολογικά & Διαγνωστικά Προϊόντα"
- Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής κατά της κακοσμίας Odor Blocker κέρδισαν το GOLD βραβείο στην κατηγορία "Καινοτόμο προϊόν / Προϊόντα Υγείας & Υγιεινής"

Επίσης, η FREZYDERM αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία λαμβάνοντας το TOP COMPANY AWARD 2019 

    


- To 2020 η Frezyderm βραβεύτηκε σε διαγωνισμό που έγινε από τα «Βραβεία Iatronet - Υγεία + Ομορφιά», τα οποία είναι μία συνδιοργάνωση των www.iatronet.gr και του περιοδικού Υγεία + Ομορφιά.
Στα βραβεία κοινού των Iatronet.gr & «Υγεία + Ομορφιά» δεν υπάρχει κριτική επιτροπή.
Οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από μία απόλυτα διαφανή διαδικασία - αποκλειστικά από την ψήφο του κοινού.

Συγκεκριμένα η Frezyderm διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες:
-Το αντηλιακό Sun Screen Velvet κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Φροντίδα για τον ήλιο"
- Η Baby Cream κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία "Φροντίδα βρεφικού δέρματος"
- Η Black & Polish Toothpaste κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Στοματική υγιεινή"

 


Η FREZYDERM έχει βραβευθεί 5 φορές από τον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Prix De Beaute ο οποίος θεωρείται ο πιο σημαντικός διαγωνισμός για τον κλάδο της ομορφιάς και των καλλυντικών.


- Το 2009 η Hair Line βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση Μαλλιών".
- Το 2013 το Reform Abdomen Care Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση - Αδυνάτισμα Σώματος".
- Το 2014 η Dermiox Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Εξειδικευμένη Φροντίδα Προσώπου" ενώ τα προϊόντα Sooth Balm και Body Shower Revitalizing Cleanser βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία "Περιποίηση – Αδυνάτισμα Σώματος".
- Το 2015 η σειρά προϊόντων Sensitive Red Skin βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά - Εξειδικευμένη Περιποίηση Προσώπου".
- Το 2016 το Sea Side Dry Mist SPF 50+ αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Δερμοκαλλυντικά: Αντηλιακή Προστασία».
- - To 2020, τα Sunscreen Cream/ Fluid-To-Powder SPF 50+, απέσπασαν το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Αντηλιακό Φαρμακείου"

              Η FREZYDERM έχει βραβευθεί 3 φορές από τα καθιερωμένα βραβεία Πωλήσεων Sales Excellence Awards τα οποία διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications.

-
Το 2014 η αντηλιακή κρέμα προσώπου Sun Screen Velvet Face SPF 50+ κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία. 
- Το 2015 το Τμήμα Πωλήσεων της FREZYDERM κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς 2015 & το Silver Βραβείο, σε συνεργασία με την εταιρεία ENTERSOFT, στην κατηγορία Τεχνολογίες Οργάνωσης Πωλήσεων.
- Το 2016 ο Τμήμα Πωλήσεων της FREZYDERM κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς!
 Η FREZYDERM βραβεύτηκε 3 φορές στα βραβεία Beauty Stars από το περιοδικό Madame Figaro για τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, για τα οποία ψηφίζουν έγκριτες Beauty Editors καθώς και το κοινό.

- Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Personalized Cosmetics, τα Cream Boosters Velvet Concentrate, βραβεύτηκαν στην κατηγορία ΠΡΟΣΩΠΟ- ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, στην κατηγορία Beauty at the Pharmacy,  το 2018.
- Η Sun Screen Color Velvet Face SPF 30 βραβεύτηκε στην κατηγορία ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, στην κατηγορία Beauty at the Pharmacy, το 2018.
- Το Active Sun Screen αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία των αντηλιακών το 2019.Η τελετή απονομής των Social Media Awards 2016, η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Η FREZYDERM, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία MullenLowe Athens, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, υλοποίησαν μία καμπάνια με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική και τα αποτελέσματα εκπληκτικά! Μέσα σε 4 μόλις ημέρες, τα συνολικά views ξεπέρασαν τις 380.000, ενώ 4.212 users μοιράστηκαν το video με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδοντας το όμορφο μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας! Το video, έγινε viral και βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2016 στην κατηγορία Best Viral Campaign.Η σειρά προϊόντων Στοματικής Υγιεινής Oral Science, εκτός από την ποιότητα και αποτελεσματικότητά της, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το πρωτοποριακό packaging και την καινοτόμα εικόνα της κερδίζοντας δύο βραβεία. Το πρώτο είναι το Χρυσό Βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2016 στην Ενότητα «Tags & Labels”, ενώ απέσπασε και  το Χάλκινο Βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας Gold Label Awards 2017 στην κατηγορία «Φαρμακευτικά / Καλλυντικά».

Η σειρά προϊόντων Ενυδάτωσης/ Αντιγήρανσης απέσπασε το Χρυσό Βραβείο  στα Packaging Innovation Awards 2017. Την ίδια χρονιά, η σειρά περιποίησης ακνεϊκού δέρματος AC-NORM απέσπασε Αργυρό βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2017.