Προϊόντα Ομοιοπαθητικής για την Περιποίηση Ευαίσθητης Περιοχής

Προϊόντα συμβατά με ομοιοπαθητικές αγωγές κατάλληλα για τη σωστή ατομική υγιεινή που συντελούν στο να μη διαταραχθεί η πολύτιμη ισορροπία της χλωρίδας στην ευαίσθητη περιοχή και να ενισχυθεί η άμυνα της περιγεννητικής περιοχής απέναντι σε ερεθισμούς. Αυτός είναι ο επιθυμητός συνδυασμός των ατόμων που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή και αυτόν τον συνδυασμό τους προσφέρει η FREZYDERM με τη σειρά FEMININE, μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της περιοχής για καθαρισμό, φροντίδα, προστασία και άνεση, όντας συμβατή με σχήματα ομοιοπαθητικής. Ανακαλύψτε τον απαλό αφρό, το υγρό και τα πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού, το εξειδικευμένο καθαριστικό για περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών, τα ενδοκολπικά υπόθετα καθώς και τα ειδικά σχεδιασμένα gel για ρύθμιση του pH του κόλπου και ενυδάτωση του ενδοκολπικού περιβάλλοντος που περιλαμβάνονται στη σειρά και χαρίστε στην προσωπική σας υγιεινή την καθημερινή περιποίηση που χρειάζεται όσο ακολουθείτε παράλληλα τα σχήματα ομοιοπαθητικής αγωγής σας.

INTIM AREA FOAM

Απαλός αφρός για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία.

INTIM AREA LIQUID

Υγρό για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία.

INTIM AID CLEANSER

Εξειδικευμένο καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής σε περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών.

INTIM AREA WIPES

Πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία.

INTIM VAGINAL DOUCHE ΧΑΜΟΜΗΛΙ pH 4,5

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας, τη ρύθμιση του κολπικού pΗ και την προσωπική υγιεινή.

INTIM VAGINAL DOUCHE ΣΟΔΑ pH 9

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων μυκητιασικής προέλευσης

INTIM VAGINAL DOUCHE ΞΥΔΙ pH 3.5

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων βακτηριακής προέλευσης

AQUA CARE GEL

Ενυδατική και λιπαντική αιδοιοκολπική γέλη ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της κολπικής ξηρότητας

PRELACTIC GEL

Gel για τη ρύθμιση του pH του κόλπου