ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Η σωστή ατομική υγιεινή και καθημερινή φροντίδα είναι αναγκαία σε κάθε ηλικία και φάση της ζωής μιας γυναίκας, από την προεφηβεία ως την εγκυμοσύνη και την εμμηνόπαυση, για την προστασία και τη διατήρηση της καλής της υγείας της ευαίσθητης περιοχής της. Διάφοροι παράγοντες μπορούν να διαταράξουν την ισορροπίας της χλωρίδας στο σημείο, όπως η υγρασία από τα στενά ρούχα που δεν επιτρέπουν στην περιοχή να αναπνέει, η εφίδρωση μετά το γυμναστήριο, το βρεγμένο μαγιό, η επαφή με την άμμο στην παραλία, το χλώριο της πισίνας ή το κολύμπι σε πισίνα που δεν έχει καθαριστεί αποτελεσματικά. Παράλληλα με την αποφυγή επιβαρυντικών παραγόντων και την τήρηση των κανόνων υγιεινής, χρειάζονται και τα κατάλληλα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής. Η σειρά Feminine διαθέτει προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις της γυναικείας υγιεινής σε κάθε ηλικία και συντελούν στο να μη διαταραχθεί η πολύτιμη ισορροπία της κολπικής χλωρίδας και να ενισχυθεί η άμυνα της περιγεννητικής περιοχής απέναντι σε ερεθισμούς.

INTIMEO®

Συμπλήρωμα διατροφής για την κολπική χλωρίδα με καλλιέργειες Γαλακτοβακίλλων.

INTIM AREA FOAM

Απαλός αφρός για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία.

INTIM AREA LIQUID

Υγρό για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία.

INTIM AID CLEANSER

Εξειδικευμένο καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής σε περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών.

INTIM AREA WIPES

Πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία.

INTIM VAGINAL DOUCHE ΧΑΜΟΜΗΛΙ pH 4,5

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας, τη ρύθμιση του κολπικού pΗ και την προσωπική υγιεινή.

INTIM VAGINAL DOUCHE ΣΟΔΑ pH 9

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων μυκητιασικής προέλευσης

INTIM VAGINAL DOUCHE ΞΥΔΙ pH 3.5

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων βακτηριακής προέλευσης

AQUA CARE GEL

Ενυδατική και λιπαντική αιδοιοκολπική γέλη ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της κολπικής ξηρότητας