ΕΚΖΕΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

To έντονα ξηρό, εύθραυστο, με ατοπική προδιάθεση δέρμα είναι μία δερματική κατάσταση που αφορά βρέφη, παιδιά και ενήλικες και περιλαμβάνει περιόδους έξαρσης και ύφεσης των συμπτωμάτων. Η αίσθηση κνησμού (φαγούρα) αποτελεί το συνηθέστερο σύμπτωμα της ατοπικής δεματίτιδας και συνήθως συνοδεύεται από την τάση ξεσμού που μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα και να οδηγήσει σε φλεγμονές και μολύνσεις. Πέρα από την ανάγκη για ανακούφιση από τον κνησμό και για βελτίωση της εικόνας του, το ξηρό, εύθραυστο, με ατοπική προδιάθεση δέρμα έχει επιπλέον την ανάγκη για: 1) ενδυνάμωση του διαταραγμένου δερματικού φραγμού του, για να παραμείνει λειτουργικό και προστατευμένο ερεθισμούς μολύνσεις 2) διαρκή ενυδάτωση για να αποφευχθεί περαιτέρω απώλεια της πολύτιμης υγρασίας 3) διαρκή αναλίπανση μέσα από μία μαλακτική φροντίδα για να μειωθεί η ξηρότητα και να βελτιωθεί η υφή του και 4) μία γενική φροντίδα προστασίας και «εκπαίδευσης» του μηχανισμού αυτοπροστασίας του, ώστε να αποφευχθεί η ενεργοποίηση καταστάσεων φλεγμονών. Η ειδικά σχεδιασμένη σειρά της FREZYDERM για την ξηρή επιδερμίδα με ατοπική προδιάθεση καλύπτει και τις 4 παραπάνω ανάγκες της. Προσφέρει εξατομικευμένα σχήματα φροντίδας που ταιριάζουν στον καθένα μέσα από έναν αλγόριθμο επιλογής του κατάλληλου σχήματος φροντίδας και περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που είναι κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες και χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

ATOPREL EMOLLIENT BAUME

Μαλακτική κρέμα για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητης ατοπικής επιδερμίδας

ATOPREL EMOLLIENT CLASSIC

Μαλακτική κρέμα για την ανακούφιση του εκζέματος, και των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας.

ATOPREL EMOLLIENT MOUSSE

Μαλακτικός αφρός για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητής ατοπικής επιδερμίδας

ANTICORT OINTMENT

Αλοιφή εναλλακτικής στεροειδούς δράσης για ανακούφιση του ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος από έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Λάδι φροντίδας της ξηρής, ευαίσθητης επιδερμίδας με ατοπική προδιάθεση

ATOPREL BARRIER CREAM

Προστατευτική κρέμα για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητής επιδερμίδας.

ATOPREL BATH CREAM

Ειδικό κρεμώδες καθαριστικό για το ξηρό ευαίσθητο ατοπικό δέρμα

ATOPREL FOAMY SHAMPOO

Ειδικό σαμπουάν σε μορφή αφρού για το ξηρό ευαίσθητο ατοπικό δέρμα

ANTICORT CREAM

Εναλλακτική κρέμα στεροειδούς δράσης που ανακουφίζει από τις φλεγμονώδεις εξεργασίες του δέρματος, την  ερυθρότητα, τον κνησμό, τα ατοπικά συμπτώματα και τα εξανθήματα. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό.