ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ

Συνάχι, βήχας, δυσφορία… τα συμπτώματα κρυολογήματος επηρεάζουν την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων πολύπλευρα, δυσκολεύοντας τη μέρα τους αλλά και τη νύχτα τους, καθώς συμβάλλουν σε μία κακή ποιότητα ύπνου. Από τη μία, η έντονη ή διαρκής καταρροή δημιουργεί μία νωχελική διάθεση που δυσκολεύει τη συγκέντρωση στις καθημερινές υποχρεώσεις (εργασία, σχολείο κ.λπ.) και προκαλεί ένα αίσθημα συνεχούς εκνευρισμού, από την άλλη, ο επίμονος βήχας είναι μία φυσιολογική μεν, κουραστική δε διαδικασία για τον οργανισμό. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το να δημιουργείται και ένα αίσθημα αμηχανίας στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Ειδικά το φθινόπωρο και τον χειμώνα που τα συμπτώματα κρυολογήματος εμφανίζονται συχνά σε ενήλικες και παιδιά, η ανάγκη αντιμετώπισής τους είναι καταλυτικής σημασίας. Τα παρακάτω προϊόντα στοχευμένης και αποτελεσματικής δράσης με την υπογραφή της FREZYDERΜ, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ανακούφισή σας: ανακαλύψτε τα σιρόπια με μέλι και δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης (ιατροτεχνολογικά προϊόντα για ενήλικες ή για παιδιά) που ανακουφίζουν από τον ξηρό και παραγωγικό βήχα, τα εξειδικευμένα αποσυμφορητικά μύτης (ιατροτεχνολογικά προϊόντα για ενήλικες και παιδιά) που απελευθερώνουν την αναπνοή και ωφελούν συνολικά τη ρινική κοιλότητα και τα συμπληρώματα διατροφής με καλλιέργειες Γαλακτοβακίλλων και Bifidus, καθώς και βιταμινών, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

COUGH SYRUP ADULTS

Σιρόπι για ενήλικες για τον ξηρό και παραγωγικό βήχα με δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης.

COUGH SYRUP KIDS

Σιρόπι για παιδιά για τον ξηρό και παραγωγικό βήχα με δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Ελληνικό βιολογικό ρόφημα με χαμομήλι για βρέφη, παιδιά και ενήλικες

NAZAL CLEANER COLD

Aλατούχο διάλυμα με 2,2% NaCl που ανακουφίζει από τα  συμπτώματα του  κρυολογήματος, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, απομακρύνει τη βλέννα.

PRODILAC IMMUNO SHIELD FAST MELT

Συμπλήρωμα διατροφής για το ανώτερο αναπνευστικό με καλλιέργειες Γαλακτοβακίλλων και Bifidus, για παιδιά και ενήλικες.

NAZAL CLEANER MOIST

Αλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl που προφυλάσσει  και  ανακουφίζει  από  τα  συμπτώματα της ξηρότητας της ρινικής κοιλότητας.

PRODILAC IMMUNO SHIELD START

Συμπλήρωμα διατροφής για το ανώτερο αναπνευστικό με καλλιέργειες Γαλακτοβακίλλων και Bifidus, για νήπια και παιδιά.

NAZAL CLEANER COLD SPICY

Aλατούχο διάλυμα 2,2% NaCl που ανακουφίζει άμεσα από συμπτώματα έντονου κρυολογήματος, απελευθερώνει άμεσα την αναπνοή, απομακρύνει τη βλέννα