Ρινικά Εκνεφώματα

Ανθός Αλατιού Μεσολογγίου. Ένα πολύτιμο δώρο της φύσης στη ρινική κοιλότητα. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα δυσεύρετο συστατικό, καθώς συλλέγεται με χρονοβόρες τεχνικές διεργασίες, αλλά και γιατί ο συγκεκριμένος Ανθός Αλατιού βρίσκεται στην πιο αγνή και ακατέργαστη μορφή του: δεν έχει υποστεί καμία χημική επεξεργασία και δεν περιέχει καμία πρόσθετη ουσία, διατηρώντας έτσι ατόφια όλα τα άλατα και ιχνοστοιχεία που προστατεύουν από τις ρινικές λοιμώξεις, μειώνουν τη ρινική συμφόρηση και προσφέρουν ήπια αντισηψία. Αυτός ακριβώς ο εξαιρετικής ποιότητας Ανθός Αλατιού Μεσολογγίου βρίσκεται στην καρδιά της σύνθεσης των Nazal Cleaner συνδυαστικά με έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό δραστικών συστατικών φυσικής προέλευσης με ωφέλιμη για τη ρινική κοιλότητα δράση. Τα ειδικά σχεδιασμένα υπέρτονα αλατούχα διαλύματα της FREZYDERM προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις ρινικές παθήσεις και απελευθερώνουν την αναπνοή καταπολεμώντας τη ρινική συμφόρηση. Δεν περιέχουν κορτιζόνη ή άλλες φαρμακευτικές ουσίες και δεν προκαλούν εθισμό και φαρμακευτική ρινίτιδα. Ανάλογα με τη στοχευμένη δράση που επιθυμείτε, επιλέξτε τα αντίστοιχα ρινικά εκνεφώματα και χαρείτε μία καθημερινότητα χωρίς μπουκωμένη μύτη.

NAZAL CLEANER COLD (2,2% NaCl)

Aλατούχο διάλυμα 2,2% NaCl για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος που καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, απομακρύνει τη βλέννα και ελευθερώνει την αναπνοή

NAZAL CLEANER MOIST (0,9% NaCl)

Αλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και την προστασία του ρινικού επιθηλίου από την ξηρότητα.

NAZAL CLEANER ALLERGY (0,9% NaCl)

Υγρό spray που μετατρέπεται σε προστατευτικό gel στον βλεννογόνο της μύτης.

NAZAL CLEANER SINUS PROTECT (0,9% NaCl)

Aλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl καθαρισμού και ενυδάτωσης της ρινικής κοιλότητας που ανακουφίζει τη ρινική συμφόρηση και προφυλάσσει από την ιγμορίτιδα.

NAZAL CLEANER HOMEO (2,2% NaCl)

Αλατούχο διάλυμα 2,2% NaCl, συμβατό με ομοιοπαθητική που ανακουφίζει από συμπτώματα κρυολογήματος.

NAZAL CLEANER COLD SPICY (2,2% NaCl)

Aλατούχο διάλυμα 2,2% NaCl για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος που καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, απομακρύνει τη βλέννα και ελευθερώνει την αναπνοή (με εκχύλισμα chili)