ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΑ ΜΥΤΗΣ

Μπουκωμένη μύτη. Μια κατάσταση που προκαλεί έντονη δυσφορία στην καθημερινότητα και έχει άμεσο επακόλουθο στην ποιότητά της. Από τη μία, την ημέρα, η ρινική συμφόρηση προκαλεί κούραση, εξουθένωση και δυσκολία συγκέντρωσης επηρεάζοντας τις δραστηριότητές μας, την εργασία μας και την κοινωνική μας ζωή, από την άλλη, τη νύχτα, η διαρκής καταρροή διαταράσσει την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου, οδηγώντας το επόμενο πρωί σε ακόμη πιο έντονο αίσθημα κόπωσης. Η απελευθέρωση της αναπνοής είναι μονόδρομος για μία καλύτερη καθημερινότητα και οι αποτελεσματικές λύσεις αποσυμφόρησης της FREZYDERM είναι ιδανικές για να μας την προσφέρουν: ρινικά σπρέι στοχευμένης δράσης με τη δύναμη του ανθού αλατιού Μεσολογγίου (συστατικού με ευεργετική δράση στη ρινική κοιλότητα) μεταξύ των οποίων και σπρέι που περιορίζει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας, αποσυμφορητικά μύτης με 100% φυσικό θαλασσινό νερό, στείρο ισότονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0,9% αλλά και η άνυδρη ρινική αλοιφή για την καταπολέμηση των ερεθισμών, συνιστούν την πλήρη γκάμα των επιλογών σας για απελευθερωμένη αναπνοή και βελτιωμένες μέρες και νύχτες.

FREZYMAR BABY

Ρινικό ισότονο αποσυμφορητικό spray 0,9% NaCl, για βρέφη από 6 μηνών, παιδιά και ενήλικες.

FREZYMAR EXTRA JET

Ρινικό υπέρτονο αποσυμφορητικό jet 3,1% NaCl, για παιδιά από 10 ετών και ενήλικες.

FREZYMAR NORMAL

Ρινικό υπέρτονο αποσυμφορητικό spray 2,6% NaCl, για παιδιά και ενήλικες.

NASAL OINTMENT

Άνυδρη ρινική αλοιφή για την αντιμετώπιση ερεθισμών.

RINOPURE

Στείρο ισότονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0,9% για καθαρισμό μύτης, ματιών και πληγών, έκπλυση αυτιού και εισπνοή (για χρήση εκνεφωτή)

 

NAZAL CLEANER COLD

Aλατούχο διάλυμα με 2,2% NaCl που ανακουφίζει από τα  συμπτώματα του  κρυολογήματος, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, απομακρύνει τη βλέννα.

NAZAL CLEANER MOIST

Αλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl που προφυλάσσει  και  ανακουφίζει  από  τα  συμπτώματα της ξηρότητας της ρινικής κοιλότητας.

NAZAL CLEANER ALLERGY

Υγρό spray που μετατρέπεται σε προστατευτικό gel στον βλεννογόνο της μύτης.

NAZAL CLEANER SINUS PROTECT

Aλατούχο διάλυμα 0,9% NaCl που προφυλάσσει  και  ανακουφίζει  από  τα  συμπτώματα ιγμορίτιδας  και   ωτίτιδας  μέσου ωτός, καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα, ενισχύει  την αντιμικροβιακή άμυνα του ρινικού βλεννογόνου.