ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΑ ΜΥΤΗΣ

Μπουκωμένη μύτη. Μια κατάσταση που προκαλεί έντονη δυσφορία στην καθημερινότητα και έχει άμεσο επακόλουθο στην ποιότητά της. Από τη μία, την ημέρα, η ρινική συμφόρηση προκαλεί κούραση, εξουθένωση και δυσκολία συγκέντρωσης επηρεάζοντας τις δραστηριότητές μας, την εργασία μας και την κοινωνική μας ζωή, από την άλλη, τη νύχτα, η διαρκής καταρροή διαταράσσει την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου, οδηγώντας το επόμενο πρωί σε ακόμη πιο έντονο αίσθημα κόπωσης. Η απελευθέρωση της αναπνοής είναι μονόδρομος για μία καλύτερη καθημερινότητα και οι αποτελεσματικές λύσεις αποσυμφόρησης της FREZYDERM είναι ιδανικές για να μας την προσφέρουν: ρινικά σπρέι στοχευμένης δράσης με τη δύναμη του ανθού αλατιού Μεσολογγίου (συστατικού με ευεργετική δράση στη ρινική κοιλότητα) μεταξύ των οποίων και σπρέι που περιορίζει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας, αποσυμφορητικά μύτης με 100% φυσικό θαλασσινό νερό, στείρο ισότονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0,9% αλλά και η άνυδρη ρινική αλοιφή για την καταπολέμηση των ερεθισμών, συνιστούν την πλήρη γκάμα των επιλογών σας για απελευθερωμένη αναπνοή και βελτιωμένες μέρες και νύχτες.

FREZYMAR CLEANER BABY HYPERTONIC SOFT

Ρινικό αποσυμφορητικό υπέρτονο 2,2 NaCI για βρέφη από 3 μηνών με θαλασσινό νερό

FREZYMAR CLEANER BABY SOFT ALOE

Ισότονο Ρινικό Διάλυµα Καθημερινής Υγιεινής 0,9% NaCl κατάλληλο από 0 μηνών

FREZYMAR CLEANER MEDIUM ΑΛΟΗ & ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ

Ρινικό αποσυμφορητικό υπέρτονο για παιδιά από 6 ετών με θαλασσινό νερό 2,2 NaCi

NASAL OINTMENT

Άνυδρη ρινική αλοιφή ενίσχυσης επιδερμικού φραγμού.

NAZAL CLEANER BABY ISOTONIC

Ρινικό Ισότονο Διάλυμα 0,9% NaCl καθηµερινής υγιεινής για βρέφη από 0 μηνών με θαλασσινό νερό

RINOPURE

Στείρο ισότονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0,9% για καθαρισμό μύτης, ματιών και πληγών, έκπλυση αυτιού και εισπνοή (για χρήση εκνεφωτή)

 

NAZAL CLEANER COLD (2,2% NaCl)

Spray καθαρισμού της ρινικής κοιλότητας για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Mε υπέρτονο διάλυμα ανθού αλατιού Μεσολογγίου 2,2% w/w

NAZAL CLEANER MOIST (0,9% NaCl)

Spray καθαρισμού και ενυδάτωσης της ρινικής κοιλότητας, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και την προστασία του ρινικού επιθηλίου από την ξηρότητα. Με ισότονο διάλυμα ανθού αλατιού Μεσολογγίου 0,9% w/w.

NAZAL CLEANER ALLERGY (0,9% NaCl)

Καινοτόµο υγρό SPRAY που μετατρέπεται σε προστατευτικό GEL στον βλεννογόνο της µύτης. Για την ανακούφιση συμπτωμάτων αλλεργικής ρινίτιδας. Με ισότονο διάλυμα ανθού αλατιού Μεσολογγίου 0,9% w/w