Προϊόντα Ομοιοπαθητικής για Έκζεμα και Ατοπική Δερματίτιδα

Τα άτομα με συμπτώματα εκζέματος-ατοπικής δερματίτιδας χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ανακούφισης και βελτίωση της εικόνας του δέρματος, με στόχο μία καλύτερη ποιότητα καθημερινότητας. Σε περίπτωση όμως που ακολουθείται παράλληλα ομοιοπαθητική, είναι σημαντικό να επιλέγονται προϊόντα όχι μόνο αποτελεσματικής δράσης αλλά και συμβατά με το εφαρμοζόμενο ομοιοπαθητικό σχήμα. Στη σειρά περιποίησης της FREZYDERM για το δέρμα με ατοπική δερματίτιδα ή έκζεμα, θα βρείτε συνθέσεις που δεν περιέχουν φαρμακευτικά μόρια, εκμεταλλεύονται τα δεδομένα της εθνοφαρμακολογίας και δεν περιέχουν δραστικά μόρια αντιδότησης του ομοιοπαθητικού φαρμάκου. Ανακαλύψτε την καινοτόμο σειρά Atoprel με πλήρη γκάμα προϊόντων εντατικής φροντίδας για το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με έκζεμα / ατοπική δερματίτιδα, την αλοιφή εναλλακτικής στεροειδούς δράσης για την ανακούφιση του ευαίσθητου/ερεθισμένου δέρματος από έκζεμα και την εναλλακτική κρέμα στεροειδούς δράσης που μειώνει τη δερματική αντιδραστικότητα και τέλος το ειδικά σχεδιασμένο υποαλλεργικό απορρυπαντικό αντιερεθιστικής σύνθεσης, ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα με ατοπική δερματίτιδα. Επιλέξτε την εξειδικευμένη φροντίδα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας και χρησιμοποιήστε την άφοβα παράλληλα με την ομοιοπαθητική σας αγωγή.

ATOPREL EMOLLIENT BAUME

Μαλακτική κρέμα για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητης ατοπικής επιδερμίδας

ATOPREL EMOLLIENT CLASSIC

Μαλακτική κρέμα για την ανακούφιση του εκζέματος, και των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας.

ATOPREL EMOLLIENT MOUSSE

Μαλακτικός αφρός για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητής ατοπικής επιδερμίδας

ANTICORT OINTMENT

Αλοιφή εναλλακτικής στεροειδούς δράσης για ανακούφιση του ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος από έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Λάδι φροντίδας της ξηρής, ευαίσθητης επιδερμίδας με ατοπική προδιάθεση

ATOPREL BARRIER CREAM

Προστατευτική κρέμα για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητής επιδερμίδας.

ATOPREL BATH CREAM

Ειδικό κρεμώδες καθαριστικό για το ξηρό ευαίσθητο ατοπικό δέρμα

ATOPREL FOAMY SHAMPOO

Ειδικό σαμπουάν σε μορφή αφρού για το ξηρό ευαίσθητο ατοπικό δέρμα

ANTICORT CREAM

Εναλλακτική κρέμα στεροειδούς δράσης που ανακουφίζει από τις φλεγμονώδεις εξεργασίες του δέρματος, την  ερυθρότητα, τον κνησμό, τα ατοπικά συμπτώματα και τα εξανθήματα. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό.