Προϊόντα Ολιστικής Φροντίδας για Ομοιοπαθητική

Για όσους αναζητούν προϊόντα ολιστικής φροντίδας για πρόσωπο και σώμα συμβατά με ομοιοπαθητική αγωγή, η FREZYDERM διαθέτει τις ιδανικές προτάσεις με τη σειρά ολιστικών προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας φυσικά και αποτελεσματικά. Η σειρά Holistic Creams αποτελείται από 4 μοναδικές κρέμες προσώπου και ταυτόχρονα κρέμες σώματος πολλαπλών δράσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη του δέρματος: την Arnica, Calendula, Hypericum και Propolis Cream. Και οι 4 βασίζονται στη δράση 4 παραδοσιακών φυτών, περιέχουν στη σύνθεσή τους το δραστικό συστατικό FD Symbiosis Complex παράλληλα με προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά δραστικά και είναι ειδικά σχεδιασμένες να διατηρούν τη φυσιολογική ισορροπία της δερματικής χλωρίδας, να προστατεύουν το δερματικό μικροβίωμα, με στόχο την στήριξη του ανοσοποιητικού μηχανισμού του δέρματος στις εξωτερικές «επιθέσεις», να ενισχύουν τον δερματικό φραγμό προστατεύοντας το δέρμα από περιβαλλοντικό στρες, δυσφορία, δυσανεξία, ξηρότητα και να υποβοηθούν τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης του δέρματος. Δεν περιέχουν άρωμα και χρώμα και είναι silicon free και ΕΟ free.

ARNICA CREAM

Κρέμα για πρόσωπο και σώμα που ανακουφίζει μετά από τραυματισμούς & μυϊκή καταπόνηση.

CALENDULA CREAM

Κρέμα για πρόσωπο και σώμα που ανακουφίζει, ενυδατώνει, καταπραΰνει και βοηθά στην εξισορρόπηση καταστάσεων διαταραχής της δερματικής χλωρίδας.

HYPERICUM CREAM

Κρέμα για πρόσωπο και σώμα που μειώνει τους ερεθισμούς και συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας.

PROPOLIS CREAM

Κρέμα για πρόσωπο και σώμα που στοχεύει την αποκατάσταση της διαταραγμένης χλωρίδας του δέρματος, μειώνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τη δερματική άμυνα.