Ενδοκολπικός Καθαρισμός

Ο γυναικείος κόλπος είναι ένα οικοσύστημα μέσα στο οποίο ζουν τα ωφέλιμα βακτήρια που αποτελούν τη χλωρίδα του. Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του κόλπου αλλά και για τη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας του και την αποκατάστασή της, όταν διαταραχθεί για οποιοδήποτε λόγο (ερεθισμούς, μολύνσεις κ.λπ.), εμπιστευθείτε την ενδοκολπική φροντίδα της FREZYDERM με προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για εξειδικευμένο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Τα καθαριστικά με Χαμομήλι, Σόδα ή Ξύδι διαθέτουν στοχευμένη δράση ενδοκολπικής φροντίδας ενώ τα ενδοκολπικά υπόθετα αποκαθιστούν και διατηρούν υγιή την κολπική χλωρίδα. Επιπλέον, στη σειρά θα βρείτε τα ειδικά σχεδιασμένα gel για ρύθμιση του pH του κόλπου, ενυδάτωση του ενδοκολπικού περιβάλλοντος και ανακούφιση από ερεθισμό και κνησμούς. Ανακαλύψτε τα εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής με την ειδικά μελετημένη σύνθεση για την προστασία και την επαναφορά της ισορροπίας της κολπικής χλωρίδας, επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες, με την καθοδήγηση του γυναικολόγου σας, και χαρίστε στον εαυτό σας την ιδανική ατομική υγιεινή.

INTIM VAGINAL DOUCHE ΧΑΜΟΜΗΛΙ pH 4,5

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας, τη ρύθμιση του κολπικού pΗ και την προσωπική υγιεινή.

INTIM VAGINAL DOUCHE ΣΟΔΑ pH 9

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων μυκητιασικής προέλευσης

INTIM VAGINAL DOUCHE ΞΥΔΙ pH 3.5

Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων βακτηριακής προέλευσης

AQUA CARE GEL

Ενυδατική και λιπαντική αιδοιοκολπική γέλη ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της κολπικής ξηρότητας