Βιολογικός Τραχανάς για Μωρά & Παιδιά ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ - FREZYLAC

Όπου παραδοσιακή διατροφή και τραχανάς. Μία διαχρονικά αγαπημένη επιλογή στο τραπέζι της οικογένειας (κυρίως στην Ελλάδα αλλά και τις μεσογειακές χώρες και τα Βαλκάνια). Η πλούσια ιδιαίτερη γεύση του τραχανά και η υψηλή διατροφική του αξία είναι τα δύο χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα διατροφικές επιλογές του χθες αλλά και του σήμερα. Οδηγώντας αυτήν την αγαπημένη τροφή ένα βήμα παραπέρα, η FREZYDERM καινοτομεί και επανασχεδιάζει τον παραδοσιακό τραχανά ως βιολογική διατροφή βρέφους και παιδιού με τη σειρά frezylac Τραχαχανάκης. Για πρώτη φορά, βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, βιολογικά φρούτα και βιολογικά λαχανικά ενσωματώνονται στους κόκκους βιολογικού σιταριού ολικής άλεσης, ήδη από τη διαδικασία του ζυμώματος και από την πρόσμιξη αυτή, δημιουργείται ένας βιολογικός τραχανάς με υψηλή διατροφική αξία. Τραχανάς για μωρά από 6 μηνών αλλά και τραχανάς για μικρά παιδιά και για όλη την οικογένεια. Αυτός είναι ο frezylac Τραχαχανάκης και περιμένει να τον ανακαλύψετε σε 4 μοναδικές γεύσεις.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικό αγελαδινό γάλα  FREZYLAC GOLD 2, 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικό κατσικίσιο γάλα FREZYLAC PLATINUM 2, 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με ολόκληρα φρέσκα βιολογικά λαχανικά για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με ολόκληρα φρέσκα βιολογικά φρούτα για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.