Τιμητική διάκριση στον ιδρυτή της FREZYDERM στην Επέτειο 90 χρόνων της ΠΕΦ


Η συνεισφορά του ιδρυτή της FREZYDERM, αείμνηστου Αναστάσιου Αναστασίου, στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, αναγνωρίστηκε κατά την επετειακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) για τα 90 της χρόνια.

Χάρη στην πρότυπη επιχειρηματική του πορεία -πάντα με σθένος, τόλμη και ήθος-, ο Αναστάσιος Αναστασίου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης τόσο για τη νεότερη γενιά των ιθυνόντων της εταιρείας όσο και για τον κλάδο της ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας εν γένει, μεταλαμπαδεύοντας το όραμά του για μία ισχυρή, δυναμική εξωστρεφή βιομηχανία με θετικό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβαν με μεγάλη χαρά και αίσθημα συγκίνησης οι συνεχιστές της εταιρείας, κύριοι Ιωάννης και Ευθύμιος Αναστασίου.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Ιωάννης Αναστασίου, Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος της FREZYDERM: «Με ξεκάθαρο όραμα και ακλόνητες αρχές, ο πατέρας μας ίδρυσε τη FREZYDERM με στόχο να παράγει αποκλειστικά και μόνο ποιοτικά προϊόντα για τον καταναλωτή, αψηφώντας το υψηλό κόστος των πρώτων υλών, μία φιλοσοφία που ακολουθεί απαρέγκλιτα η εταιρεία έως σήμερα. Χάρη στο αλάνθαστο ένστικτό του, τόλμησε το επιχειρείν σε μία αποβιομηχανοποιημένη Ελλάδα δημιουργώντας τη δική του μονάδα παραγωγής με το δικό της τμήμα RND. Γιατί γνώριζε καλά ότι “όταν αλλάζεις ρότα, αλλάζεις τον άνεμο”».

Ανοίγοντας νέες ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον, ο κύριος Ευθύμιος Αναστασίου, Αντιπρόεδρος & Δ. Σύμβουλος της FREZYDERM σημειώνει: «Ο Αναστάσιος Αναστασίου είχε τη δυνατότητα να βλέπει πίσω από το δέντρο, πίσω από το βουνό. Παρακαταθήκη για εμάς, τη σύγχρονη γενιά, είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με το ίδιο ανήσυχο και διορατικό πνεύμα, ώστε να πάμε την Ελλάδα μπροστά».