ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ

Συνάχι, βήχας, δυσφορία… τα συμπτώματα κρυολογήματος επηρεάζουν την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων πολύπλευρα, δυσκολεύοντας τη μέρα τους αλλά και τη νύχτα τους, καθώς συμβάλλουν σε μία κακή ποιότητα ύπνου. Από τη μία, η έντονη ή διαρκής καταρροή δημιουργεί μία νωχελική διάθεση που δυσκολεύει τη συγκέντρωση στις καθημερινές υποχρεώσεις (εργασία, σχολείο κ.λπ.) και προκαλεί ένα αίσθημα συνεχούς εκνευρισμού, από την άλλη, ο επίμονος βήχας είναι μία φυσιολογική μεν, κουραστική δε διαδικασία για τον οργανισμό. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το να δημιουργείται και ένα αίσθημα αμηχανίας στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Ειδικά το φθινόπωρο και τον χειμώνα που τα συμπτώματα κρυολογήματος εμφανίζονται συχνά σε ενήλικες και παιδιά, η ανάγκη αντιμετώπισής τους είναι καταλυτικής σημασίας. Τα παρακάτω προϊόντα στοχευμένης και αποτελεσματικής δράσης με την υπογραφή της FREZYDERΜ, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ανακούφισή σας: ανακαλύψτε τα σιρόπια με μέλι και δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης (ιατροτεχνολογικά προϊόντα για ενήλικες ή για παιδιά) που ανακουφίζουν από τον ξηρό και παραγωγικό βήχα, τα εξειδικευμένα αποσυμφορητικά μύτης (ιατροτεχνολογικά προϊόντα για ενήλικες και παιδιά) που απελευθερώνουν την αναπνοή και ωφελούν συνολικά τη ρινική κοιλότητα και τα συμπληρώματα διατροφής με καλλιέργειες Γαλακτοβακίλλων και Bifidus, καθώς και βιταμινών, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

COUGH SYRUP ADULTS

Σιρόπι για ενήλικες με δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης που καταπραΰνει τον βήχα & προστατεύει τον βλεννογόνο

COUGH SYRUP KIDS

Σιρόπι για παιδιά με δραστικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης που καταπραΰνει τον βήχα & προστατεύει τον βλεννογόνο

 

FREZYDERM PROPOLIS ORAL SPRAY

Συμπλήρωμα διατροφής για τον ερεθισμένο λαιμό.

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC ALOE & EUCALYPTUS MEDIUM

Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2 NaCl) με θαλασσινό νερό, μέτριας διάχυσης, για µεγαλύτερη ενυδάτωση και ανακούφιση από τη δυσφορία χάρη στην Aloe Vera και το ευχάριστο άρωµα ευκάλυπτου. Για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC SOFT - Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2 NaCI) ήπιας διάχυσης

Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2 NaCI) ήπιας διάχυσης για τον καθαρισµό και την αποσυµφόρηση της ρινικής οδού, για βρέφη από 3 μηνών, παιδιά και ενήλικες

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC STRONG

Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2NaCl) ισχυρής διάχυσης για τον καθαρισµό και την αποσυµφόρηση της ρινικής οδού, για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

FREZYMAR CLEANER ISOTONIC ALOE SOFT

Ισότονο ρινικό διάλυμα καθημερινής υγιεινής (0,9% NaCl) με Aloe Vera, ήπιας διάχυσης, για βρέφη από 0 μηνών, παιδιά και ενήλικες. Mε βελτιωμένη ενυδατική δράση χάρη στην Aloe Vera.

IMMUNO

Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Ελληνικό βιολογικό ρόφημα με χαμομήλι για βρέφη, παιδιά και ενήλικες