Ρινικά Σπρέι

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας. Ένα όργανο με εκπληκτικές ιδιότητες που εκτελεί πολλαπλές λειτουργίες και που για να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία του, χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και προστασία. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος της FREZYDERM περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα ειδών που καλύπτει όχι μόνο τις καθημερινές αλλά και τις εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης σώματος. Όλα τα προϊόντα φροντίδας σώματος FREZYDERM αποτελούνται από ειδικά μελετημένες συνθέσεις στοχευμένης ή πολλαπλής δράσης που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις επί μέρους ανάγκες των σημείων του σώματος και προσφέρουν ορατά αποτελέσματα με την εφαρμογή τους. Ανακαλύψτε τα παρακάτω, επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες του δικού σας σώματος και ακολουθήστε την κατάλληλη body care routine.

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC ALOE & EUCALYPTUS MEDIUM

Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2 NaCl) με θαλασσινό νερό, μέτριας διάχυσης, για µεγαλύτερη ενυδάτωση και ανακούφιση από τη δυσφορία χάρη στην Aloe Vera και το ευχάριστο άρωµα ευκάλυπτου. Για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC SOFT - Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2 NaCI) ήπιας διάχυσης

Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2 NaCI) ήπιας διάχυσης για τον καθαρισµό και την αποσυµφόρηση της ρινικής οδού, για βρέφη από 3 μηνών, παιδιά και ενήλικες

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC STRONG

Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2NaCl) ισχυρής διάχυσης για τον καθαρισµό και την αποσυµφόρηση της ρινικής οδού, για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

FREZYMAR CLEANER ISOTONIC ALOE SOFT

Ισότονο ρινικό διάλυμα καθημερινής υγιεινής (0,9% NaCl) με Aloe Vera, ήπιας διάχυσης, για βρέφη από 0 μηνών, παιδιά και ενήλικες. Mε βελτιωμένη ενυδατική δράση χάρη στην Aloe Vera.