Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ελληνική εταιρεία η FREZYDERM;

Ναι. Η FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 1986 από τον Αναστάσιο Αναστασίου, με σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής.

Διαθέτει τη δική της μονάδα παραγωγής δερμοκαλλυντικών προϊόντων;

Το 2002 εγκαινιάστηκε το ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής δερμοκαλλυντικών, μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων, εναρμονισμένη στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το εργοστάσιο διαθέτει ερευνητικά εργαστήρια στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένους και απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες, καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής καθώς και αποθηκευτικούς χώρους πρώτων υλών και έτοιμου προϊόντος.

Ποια πρότυπα ακολουθούνται κατά τη σύνθεση των προϊόντων FREZYDERM;

Κάθε προϊόν FREZYDERM, από τον σχεδιασμό έως την παραγωγή του, ακολουθεί πιστά τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της εταιρείας. Βασικό μέλημα της FREZYDERM είναι η δημιουργία ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με χρήση αποκλειστικά πρώτων υλών φαρμακευτικής καθαρότητας.

Ποιες κατηγορίες προϊόντων θα βρω στον κατάλογο της FREZYDERM;

Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα, την ευαίσθητη περιοχή, τη φροντίδα των ποδιών, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής με τάση ακμής επιδερμίδας, τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματος με ατοπική προδιάθεση/έκζεμα ή συμπτώματα ψωρίασης, την αντηλιακή προστασία ενηλίκων, βρεφών και παιδιών, τη στοματική υγιεινή, τη ρινική αποσυμφόρηση, την ενυδατική φροντίδα και με εντομοαπωθητική δράση καθώς και προϊόντα για τις συνολικές ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Επιπλέον, στον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά ειδών βρεφικής διατροφής FREZYLAC με γάλατα και κρέμες, η σειρά βιολογικού τραχανά, τα ελληνικά βιολογικά ροφήματα καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες.

Πού μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα FREZYDERM;

Αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα φαρμακεία (φυσικά και ηλεκτρονικά) καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά). Το δίκτυο της FREZYDERM αναπτύσσεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με ένα κύκλο 4.500 φαρμακείων που αναπτύσσουν το brand name της FREZYDERM ημέρα με την ημέρα, καταλαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στο ράφι του φαρμακοποιού.

Μπορώ να τα αποκτήσω μέσω του διαδικτύου;

Φυσικά. Η αγορά των προϊόντων FREZYDERM πραγματοποιείται και μέσα από το δίκτυο των συνεργαζόμενων φαρμακείων και καταστημάτων που προσφέρουν τη δυνατότητα online αγορών.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δειγμάτων;

Προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται αποστολές δειγμάτων. Μπορείτε όμως να βρείτε δείγματά μας σε όλα τα φαρμακεία και συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς τα προμηθεύουμε με δείγματα για αυτό το σκοπό.
Μπορείτε να βρείτε το κοντινότερο συνεργαζόμενο κατάστημα εδώ

Καθώς η γκάμα των προϊόντων FREZYDERM είναι ευρεία, πώς θα ξέρω ποια προϊόντα να επιλέξω;

Ο κατάλογος των προϊόντων FREZYDERM εμπλουτίζεται διαρκώς ώστε να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και εξειδικευμένες ανάγκες. Συζητήστε με τον δερματολόγο ή τον φαρμακοποιό σας, για να μάθετε ποια προϊόντα FREZYDERM είναι ιδανικά για τις δικές σας ανάγκες περιποίησης. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν μέσα από την εφαρμογή ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ στην ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με την ομάδα της FREZYDERM μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας ή μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της εταιρείας, για να σας προτείνει τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα.

Γιατί να επιλέξω προϊόντα FREZYDERM;

Γιατί η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα και η ασφάλεια συνθέτουν το τρίπτυχο της φιλοσοφίας της εταιρείας.  Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM με αυστηρά πρότυπα ποιότητα και ασφάλειας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας.