ΠΑΙΔΙΚΗ & ΒΡΕΦΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφή στη βρεφική και παιδική ηλικία θέτει τα θεμέλια για μία υγιή ανάπτυξη και μία καλή υγεία και στη μετέπειτα ενήλικη ζωή. Στις ολοκληρωμένες σειρές της FREZYDERM θα βρείτε μία πλήρη γκάμα ειδικά μελετημένων διατροφικών προτάσεων για το μενού του βρέφους, του νήπιου και του παιδιού. Ανακαλύψτε προϊόντα βρεφικής διατροφής και παιδική διατροφής που περιλαμβάνουν: αγελαδινό ή κατσικίσιο βιολογικό γάλα* και αγελαδινό γάλα*, διαιτητικά τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, βιολογικές βρεφικές κρέμες, βιολογικό τραχανά ολικής άλεσης σε 4 μοναδικές γεύσεις καθώς και το βιολογικό χαμομήλι για βρέφη και παιδιά με ευεργετική δράση στον οργανισμό και την καλή υγεία τους. Δώστε προστιθέμενη αξία στα γεύματα του μωρού και του παιδιού με εξειδικευμένες προτάσεις βρεφικής διατροφής και με λύσεις παιδικής διατροφής ειδικά σχεδιασμένες με βάση τις απαιτητικές και ιδιαίτερες ανάγκες των γευμάτων τους. Δημιουργήστε το κατάλληλο γεύμα για το βρέφος και το παιδί πάντα κατόπιν συμβουλής του παιδίατρου σας.

*Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη. Ο αποκλειστικός μητρικός θηλασμός κατά το πρώτο εξάμηνο της ζωής είναι ιδανικός για το μωρό σας. Όταν ο θηλασμός είναι αδύνατος ή δεν επαρκεί συμβουλευτείτε τον παιδίατρο για την εισαγωγή στη διατροφή του μωρού σας βρεφικού γάλακτος. Η έναρξη διατροφής με μπιμπερό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον θηλασμό.

FREZYLAC AC PLUS

Διαιτητική Διαχείριση Αντιμετώπισης Κολικών

FREZYLAC AR

Διαιτητική Αγωγή Διαχείρισης Αναγωγών

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικό αγελαδινό γάλα  FREZYLAC GOLD 2, 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικό κατσικίσιο γάλα FREZYLAC PLATINUM 2, 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με ολόκληρα φρέσκα βιολογικά λαχανικά για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

FREZYLAC ΤΡΑΧΑΧΑΝΑΚΗΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

Βιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με ολόκληρα φρέσκα βιολογικά φρούτα για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Ελληνικό βιολογικό ρόφημα με χαμομήλι για βρέφη, παιδιά και ενήλικες

FREZYLAC GOLD 1

Βιολογικό αγελαδινό γάλα για βρέφη από τη γέννηση έως τον 6° μήνα.

FREZYLAC GOLD 2

Βιολογικό αγελαδινό γάλα για βρέφη από τον 6ο έως τον 12ο μήνα.